Cafe´ Blom-gruppen inbjuder till seminarium om Slussen
onsdag 2 april kl. 18:00 i ABF-huset på Sveavägen 41
SLUSSEN – VAD HÄNDER NU ? 

Förberedelsearbetena har startat, trafikfiler har stängts av, busslinjer dras om och verksamheter sägs upp. Allt fler invånare i stockholmsregionen inser nu vilken enorm störning själva ombyggnaden kommer att vara under många år.

Och allt detta omak för ett färdigt Slussen som enligt kritikerna skapar fler problem än det löser. Café Blom-gruppen är en sammanslutning av arkitekter, byggnadshistoriker, forskare och skribenter som bland annat granskat stadens planer för Slussen, från tidiga samråd till nuvarande detaljplaner, och förskräckts av stadens hantering av detta historiskt unika projekt.

Medverkande:

Kerstin Wickman:  Slussen – inte vilken plats som helst

Tor Edsjö:  Farliga förbindelser

Kajsa Althén:  Slukhål för demokrati och ekonomi

Gösta Blücher:  Det är inte för sent

Mer info: http://abfstockholm.se/event/2014/04/slussen-vad-hander-nu/